Bodemisolatie

Uw woning isoleren en meer geld besparen!

Ervaren vakmannen
Vrijblijvende offerte
Garantie op ons werk
Wij helpen u met het aanvragen van subsidie!

Gratis isolatie advies

Ontdek of uw huis klaar is voor isolatie en profiteer van lagere energiekosten!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwalitatieve isolatie door ons isolatiebedrijf

Indien er een kruipruimte aanwezig is in uw woning, is het van belang om te zorgen voor isolatie van deze ruimte. Door de bodem te isoleren wordt voorkomen dat de ruimte onder uw huis vochtig wordt en wordt de ruimte drooggehouden. Dit kan bijdragen aan het verlagen van de energiekosten en bescherming bieden tegen schimmel, meeldauw en ongedierte.

Garantie op ons werk
Vrijblijvende offerte
Ervaren vakmannen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de installatie van kruipruimte isolatie. Ons team van professionele installateurs heeft ruime ervaring met diverse soorten isolatiematerialen en zal samen met u de beste oplossing vinden die past bij uw woning. Wij maken gebruik van hoogwaardige isolatieproducten die zijn ontworpen om jarenlang slijtage te weerstaan en tegelijkertijd maximale prestaties te leveren.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie over het installeren van bodemisolatie voor de kruipruimte van uw huis! Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakt advies.

Bodemisolatie

Wij werken alleen met het beste isolatiemateriaal

Bodemisolatie

Hoe werkt bodemisolatie voor kruipruimtes?

Bodemisolatie is een isolatiemethode waarbij er een isolerende laag wordt aangebracht in de kruipruimte van uw woning. Deze laag heeft verschillende voordelen, zoals het vasthouden van warmte en het beschermen tegen vochtproblemen. Daarnaast biedt het ook een extra barrière tegen ongedierte.

Het isolatiemateriaal bestaat meestal uit EPS++ parels of DROWA vlokken, die direct op de vloer van de kruipruimte worden aangebracht. Na installatie zorgt bodemisolatie ervoor dat uw huis en voeten warmer blijven tijdens de koude wintermaanden, en beschermt het tegen vochtproblemen in de kruipruimte, schimmel, meeldauw en ongedierte dat via scheuren of gaten in de kruipruimte naar binnen kan komen.

Vrijblijvende offerte
Transparante tarieven
Garantie op ons werk

Met een professionele installatie door ons team kunt u er zeker van zijn dat uw kruipruimte de komende jaren goed geïsoleerd is. Dit kan helpen om de energiekosten te verlagen en de levensduur van uw woning te verlengen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van bodemisolatie en hoe wij u kunnen helpen bij de installatie ervan.

Een betonnen vloer isoleren (Nehobo vloer)

Deze taak kan als complex en uitdagend worden beschouwd. Om deze reden maakt ons team van deskundige installateurs gebruik van gespecialiseerde technieken om een goede aansluiting van het isolatiemateriaal te garanderen. Bovendien hebben wij ons gespecialiseerd in het isoleren van hoeken, naden en andere lastig bereikbare plekken, om een maximale bescherming te bieden. Onze isolatiemethode heeft ook een thermische isolatiewerking, waardoor uw woning aangenaam warm blijft.

Bespaar op energiekosten
Subsidie voor jouw isolatie
Geniet van hoger wooncomfort

Bij een Nehobo vloer wordt de isolatie onder de vloer geplaatst, omdat het niet mogelijk is om in deze vloer te boren vanwege de holle bakstenen waaruit de vloer bestaat. Het boren in de vloer kan namelijk ernstige beschadigingen veroorzaken. Onze deskundige installateurs zijn bekwaam en ervaren in het aanbrengen van isolatiemateriaal onder dergelijke omstandigheden.

Wij geven ook advies over het onderhoud van uw isolatie voor maximale prestaties en een lange levensduur. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het installeren van isolatie voor de Nehobo vloer van uw huis! Wij zijn er om u te helpen de beste beslissing voor uw huis te nemen en zullen bij elke stap met u samenwerken. Bel ons nu en laat ons weten wat wij voor u kunnen doen!

Bodemisolatie

De voordelen van bodemisolatie

Met bodemisolatie voor de kruipruimte van uw huis krijgt u vele voordelen. Dit omvat meer energie-efficiëntie in de wintermaanden, betere bescherming tegen vocht en ongedierte, geen koude voeten meer en betere geluidsisolatie mogelijkheden. Bodemisolatie helpt ook om uw om de energiekosten na verloop van tijd te verlagen. Bij regelmatig onderhoud kan het bovendien jaren meegaan en een effectieve thermische barrière vormen tegen stijgende temperaturen in de zomermaanden.

Dus als u uw kruipruimte wilt isoleren, neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in de professionele installatie van bodemisolatie die ontworpen is om de tand des tijds te doorstaan en tegelijkertijd maximale prestaties te leveren.

De kosten voor isolatie

Bent u benieuwd naar de kosten voor het aanbrengen van isolatie, hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten per m2.

Dienst Prijs per m2
Bodemisolatie €20 - €30
Vloerisolatie €30 - €60
Kruipruimte €20 - €60

*Bovengenoemde tarieven zijn gemiddelde. Vraag voor de exacte kosten een offerte aan.

Isolatie specialisten

Betaalbaar isoleren met subsidie

Op dit moment is vloerisolatie erg populair vanwege de betaalbaarheid ervan. Het is namelijk de goedkoopste vorm van isolatie. Bovendien kunnen huiseigenaren jaarlijks tot wel €255,- besparen

Een bijkomend voordeel is dat de vloertemperatuur hierdoor zeer aangenaam wordt. Daarnaast is er momenteel een subsidie beschikbaar van €11 per vierkante meter voor vloerisolatie.

Betaalbaar isoleren met subsidie

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wilt u foto's toevoegen?
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Benieuwd naar de kosten?

  De kosten voor het aanbrengen van de isolatie hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de ruimte die u wilt isoleren of het soort isolatie dat er aangebracht moet worden. Vraag daarom vandaag nog gratis een offerte aan!

  Bij ons bent u verzekerd van:

  Bestaande en nieuwe woningen/kantoren
  Ervaren vakmannen
  Transparante tarieven
  Direct geld besparen

  Direct een medewerker spreken?
  Bel naar 085 060 7811

  De #1 in isoleren

  Gratis isolatie adviesgesprek

  Professioneel advies door een isolatie specialist
  Onze specialist voert een grondige inspectie uit van uw woning tijdens het persoonlijk adviesgesprek. Op basis van deze inspectie wordt samen met u bepaald welke materialen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie.