Kruipruimte isoleren

Uw woning isoleren en meer geld besparen!

Ervaren vakmannen
Vrijblijvende offerte
Garantie op ons werk
Wij helpen u met het aanvragen van subsidie!

Gratis isolatie advies

Ontdek of uw huis klaar is voor isolatie en profiteer van lagere energiekosten!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kruipruimte isolatie is een belangrijk onderdeel van woningonderhoud. Het kan uw huis warm, droog en energiezuinig houden. Door het juiste type isolatie in uw kruipruimte aan te brengen, kunt u de energie-efficiëntie verbeteren en de maandelijkse verwarmingsrekeningen verlagen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten isolatie om aan elke eis te voldoen. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van alle soorten isolatiesystemen voor woningen en bedrijven. Wij gebruiken materialen van hoge kwaliteit die ontworpen zijn om vele jaren mee te gaan en zorgen voor maximale bescherming.

Wat zijn de voordelen isolatie kruipruimte?

Kruipruimte isolatie kan de lucht in uw huis of bedrijf warmer en droger houden. Door goed te isoleren kunt u de energiekosten aanzienlijk verlagen. U helpt ook het algemene comfort van uw huis of kantoor te verbeteren en de vochtigheidsgraad te verlagen. Ook blijft uw huis warmer en heeft u geen koude voeten meer.

Garantie op ons werk
Vrijblijvende offerte
Ervaren vakmannen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren isolatieservice, zoek dan niet verder! Ons professionele team is er om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing voor kruipruimte-isolatie krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen te genieten van een warm en comfortabel huis met lagere maandelijkse rekeningen.

Kruipruimte isoleren

Wij werken alleen met het beste isolatiemateriaal

Kruipruimte isoleren

Laat je adviseren over de kruipruimte isoleren

De voordelen zijn talrijk, dus aarzel niet om aan de slag te gaan! Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij helpen u graag bij het creëren van een warm, waterdicht huis met goede isolatie kruipruimte. Laat ons u helpen te profiteren van alle voordelen die het isoleren van uw kruipruimte met zich meebrengt!

Vrijblijvende offerte
Transparante tarieven
Garantie op ons werk

Wij zijn er om u bij elke stap te helpen en te begeleiden bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw behoeften op het gebied van isolatie. Ons team zal met u samenwerken om uw individuele behoeften te begrijpen en het beste type isolatie voor uw specifieke situatie aan te bevelen. Met onze expertise, kwaliteitsmaterialen en professionele installatiediensten garanderen wij superieure resultaten die u gemoedsrust geven in de wetenschap dat uw huis goed geïsoleerd is.

Hoe wordt een kruipruimte geïsoleerd?

Bij ons bedrijf installeren wij PIF isolatie in de kruipruimte van uw woning. PIF isolatie biedt uitstekende isolerende eigenschappen en heeft een hogere R-waarde per inch dikte dan glasvezelisolatie. Hierdoor kunt u nog meer besparen op uw energiekosten en genieten van een hoger wooncomfort.

PIF isolatie wordt geplaatst tegen de onderkant van de vloer van uw woning. PIF isolatie werkt op basis van stralingswarmte en luchtkussens. Dit betekent dat de PIF isolatie de warmte die wordt uitgestraald door bijvoorbeeld radiatoren of vloerverwarming weerkaatst en terug de ruimte in stuurt. Hierdoor blijft uw woning langer warm en kunt u besparen op uw energiekosten.

Bespaar op energiekosten
Subsidie voor jouw isolatie
Geniet van hoger wooncomfort

Daarnaast werkt PIF isolatie ook met luchtkussens. Dit betekent dat er kleine luchtruimtes worden gecreëerd tussen de isolatie en de vloer of muren, waardoor warmte minder snel kan ontsnappen en kou minder snel binnenkomt. Hierdoor ontstaat er een extra isolatielaag en wordt het wooncomfort nog verder verhoogd.

PIF bodemfolie wordt op de bodem van de kruipruimte aangebracht om vochtproblemen te voorkomen en de isolatieprestaties verder te verbeteren. Daarnaast werkt PIF isolatie als een dampscherm tussen de kruipruimte en de vloer om ervoor te zorgen dat er geen vochtproblemen ontstaan.

Met een geïsoleerde vloer van PIF kunt u in ieder geval genieten van een warm huis in de winter en een koel huis in de zomer. En omdat PIF isolatie een relatief lichtgewicht materiaal is, is het makkelijker te installeren dan de meeste andere isolatiematerialen, wat kan helpen om de installatietijd en -kosten te verminderen.

Kruipruimte isoleren

Wat zijn de kosten kruipruimte isoleren?

De kosten van een kruipruimte laten isoleren zijn afhankelijk van de grootte en de staat van uw huis. Op de lange termijn is het echter meestal de investering waard, omdat u de maandelijkse energiekosten kunt verlagen en uw huis comfortabeler kunt maken. Neem contact met ons op voor een gratis consult om een exacte schatting te krijgen van uw isolatie kosten. In de meeste gevallen krijgt u isolatie subsidie van de gemeente of de overheid.

Wij zijn er om u te helpen bij het vinden van de best mogelijke isolatieoplossing voor uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen een warm, waterdicht huis te creëren met lagere maandelijkse rekeningen! Laat ons u de voordelen van kruipruimte-isolatie tonen en hoe het uw leven ten goede kan veranderen.

De kosten voor isolatie

Bent u benieuwd naar de kosten voor het aanbrengen van isolatie, hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten per m2.

Dienst Prijs per m2
Bodemisolatie €20 - €30
Vloerisolatie €30 - €60
Kruipruimte €20 - €60

*Bovengenoemde tarieven zijn gemiddelde. Vraag voor de exacte kosten een offerte aan.

Isolatie specialisten

Betaalbaar isoleren met subsidie

Op dit moment is vloerisolatie erg populair vanwege de betaalbaarheid ervan. Het is namelijk de goedkoopste vorm van isolatie. Bovendien kunnen huiseigenaren jaarlijks tot wel €255,- besparen

Een bijkomend voordeel is dat de vloertemperatuur hierdoor zeer aangenaam wordt. Daarnaast is er momenteel een subsidie beschikbaar van €11 per vierkante meter voor vloerisolatie.

Betaalbaar isoleren met subsidie

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wilt u foto's toevoegen?
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Benieuwd naar de kosten?

  De kosten voor het aanbrengen van de isolatie hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de ruimte die u wilt isoleren of het soort isolatie dat er aangebracht moet worden. Vraag daarom vandaag nog gratis een offerte aan!

  Bij ons bent u verzekerd van:

  Bestaande en nieuwe woningen/kantoren
  Ervaren vakmannen
  Transparante tarieven
  Direct geld besparen

  Direct een medewerker spreken?
  Bel naar 085 060 7811

  De #1 in isoleren

  Gratis isolatie adviesgesprek

  Professioneel advies door een isolatie specialist
  Onze specialist voert een grondige inspectie uit van uw woning tijdens het persoonlijk adviesgesprek. Op basis van deze inspectie wordt samen met u bepaald welke materialen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie.