Vloerisolatie

Uw woning isoleren en meer geld besparen!

Ervaren vakmannen
Vrijblijvende offerte
Garantie op ons werk
Wij helpen u met het aanvragen van subsidie!

Gratis isolatie advies

Ontdek of uw huis klaar is voor isolatie en profiteer van lagere energiekosten!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Als het erom gaat uw huis van de nodige isolatie te voorzien, zijn wij de experts. Onze vloerisolatiediensten bieden uw huis superieure bescherming tegen luchtlekken, zodat u comfortabel blijft en geld bespaart op uw energierekening. Met onze kwaliteitsmaterialen en ons professionele installatieteam zullen uw vloeren jarenlang perfect geïsoleerd zijn. Wacht dus niet langer en laat ons vandaag nog uw vloer isoleren!

De voordelen van een houten vloer isoleren

Met ons isolatiemateriaal kunt u profiteren van een levenslange verbeterde efficiëntie. Ons isolatiemateriaal is brandwerend, schimmelbestendig en zelfs waterdicht, zodat uw huis in elke situatie de bescherming krijgt die het nodig heeft. Bovendien kunt u er dankzij ons deskundige installatieteam zeker van zijn dat uw isolatiematerialen jarenlang goed geplaatst zullen zijn. Het is goed om te weten dat isolatiematerialen duurzaam zijn en tot wel 70 jaar kunnen meegaan. Ook heeft u geen koude vloer meer en dus ook geen koude voeten!

Garantie op ons werk
Vrijblijvende offerte
Ervaren vakmannen

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste vloerisolatie een ontmoedigende taak kan zijn. Daarom bieden wij gratis advies om u te helpen de perfecte beslissing te nemen voor uw huis en budget. Neem contact met ons op om de beste vloerisolatie voor u te vinden!

Vloerisolatie

Wij werken alleen met het beste isolatiemateriaal

Vloer isolatie

Een betonnen vloer isoleren, hoe werkt het?

Het isoleren van de onderkant van betonnen vloeren vanuit de kruipruimte is een effectieve manier om energie te besparen en de warmte in huis vast te houden. Hierbij kan PIF-isolatiefolie een uitstekende keuze zijn, omdat het een hoge RD-waarde heeft en geschikt is voor de ISDE-subsidie.

Een van de voordelen van het gebruik van PIF-isolatiefolie is dat het materiaal bestand is tegen beschadiging en slijtage. Dit is vooral belangrijk in de kruipruimte, waar het risico op vocht en schade aan isolatiemateriaal vaak hoger is.

Bovendien is PIF een dampwerend isolatiemateriaal, wat betekent dat het vocht vanuit de kruipruimte effectief tegengehouden wordt en daarmee voorkomt u dat er vochtproblemen in de woning ontstaan. Het materiaal is ook 100% recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Het installeren van PIF is bovendien relatief eenvoudig en snel, waardoor het een ideale keuze is voor huizen die al bewoond zijn. In de meeste gevallen kan de isolatie binnen één dag worden geplaatst, wat betekent dat u snel kunt profiteren van de voordelen van PIF-isolatiefolie.

Vrijblijvende offerte
Transparante tarieven
Garantie op ons werk

Een ander voordeel van PIF is dat het makkelijk te verwijderen en te herplaatsen is wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld als een loodgieter bij de leidingen moet komen. Dit betekent dat het onderhoud van de kruipruimte ook gemakkelijk kan worden uitgevoerd.

Kortom, als u op zoek bent naar een effectieve manier om de onderkant van betonnen vloeren vanuit de kruipruimte te isoleren, is PIF-isolatiefolie een slimme keuze. Met zijn hoge RD-waarde, duurzaamheid, 100% recyclebaarheid en gemakkelijke installatie kan het niet alleen helpen om energie te besparen, maar ook om uw huis comfortabeler te maken.

Kruipruimte isoleren

Ons team van deskundigen is ervaren in het leveren van kwaliteitsisolatie voor kruipruimtes. Wij gebruiken de beste materialen en geven gratis advies over de beste opties voor uw kruipruimte. Voor vochtige kruipruimtes is PIF-isolatiefolie de beste optie. Als uw kruipruimte lager is dan 50 cm, is bodemisolatie het beste. Wij begrijpen het belang van goede isolatie en nemen alle nodige maatregelen om uw huis superieur te beschermen.

Bespaar op energiekosten
Subsidie voor jouw isolatie
Geniet van hoger wooncomfort

Wat kost vloerisolatie aanleggen?

De vloerisolatie kosten variëren afhankelijk van de grootte en het soort isolatie dat nodig is. Ons team van professionals biedt gratis advies om u te helpen de beste oplossing voor uw behoeften en budget te bepalen. Met onze hoogwaardige materialen, ons deskundige installatieteam en onze onverslaanbare prijzen garanderen wij dat uw huis goed geïsoleerd wordt zonder extra kosten. Wist u dat u subsidie vloerisolatie kunt aanvragen?

De subsidie dient achteraf te worden aangevraagd. En niet bij de gemeente maar bij de RVO. Er zijn verschillende soorten subsidies, maar voor de gemiddelde particulier gaat het om de ISDE-subsidie.

Vloerisolatie

Aandachtspunten vloerisolatie

Bij het aanbrengen van vloerisolatie moet u met een aantal zaken rekening houden. Zorg ervoor dat de isolatie correct is aangebracht en goed is afgedicht om luchtlekken te voorkomen. Zorg er ook voor dat alle leidingen en kanalen goed geïsoleerd zijn, want die kunnen een bron van warmteverlies zijn. Het is ook belangrijk dat uw vloeren na de installatie goed worden geventileerd, want dat helpt condensatie en vocht tegen te gaan. Al onze isolatie materialen zorgen voor een milieu centraal verwarmingssysteem.

De kosten voor isolatie

Bent u benieuwd naar de kosten voor het aanbrengen van isolatie, hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten per m2.

Dienst Prijs per m2
Bodemisolatie €20 - €30
Vloerisolatie €30 - €60
Kruipruimte €20 - €60

*Bovengenoemde tarieven zijn gemiddelde. Vraag voor de exacte kosten een offerte aan.

Isolatie specialisten

Betaalbaar isoleren met subsidie

Op dit moment is vloerisolatie erg populair vanwege de betaalbaarheid ervan. Het is namelijk de goedkoopste vorm van isolatie. Bovendien kunnen huiseigenaren jaarlijks tot wel €255,- besparen

Een bijkomend voordeel is dat de vloertemperatuur hierdoor zeer aangenaam wordt. Daarnaast is er momenteel een subsidie beschikbaar van €11 per vierkante meter voor vloerisolatie.

Betaalbaar isoleren met subsidie

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wilt u foto's toevoegen?
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Benieuwd naar de kosten?

  De kosten voor het aanbrengen van de isolatie hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de ruimte die u wilt isoleren of het soort isolatie dat er aangebracht moet worden. Vraag daarom vandaag nog gratis een offerte aan!

  Bij ons bent u verzekerd van:

  Bestaande en nieuwe woningen/kantoren
  Ervaren vakmannen
  Transparante tarieven
  Direct geld besparen

  Direct een medewerker spreken?
  Bel naar 085 060 7811

  De #1 in isoleren

  Gratis isolatie adviesgesprek

  Professioneel advies door een isolatie specialist
  Onze specialist voert een grondige inspectie uit van uw woning tijdens het persoonlijk adviesgesprek. Op basis van deze inspectie wordt samen met u bepaald welke materialen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie.