Zolderisolatie

Uw woning isoleren en meer geld besparen!

Ervaren vakmannen
Vrijblijvende offerte
Garantie op ons werk
Wij helpen u met het aanvragen van subsidie!

Gratis isolatie advies

Ontdek of uw huis klaar is voor isolatie en profiteer van lagere energiekosten!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zolder isoleren

Zolderisolatie is de belangrijkste vorm van isolatie voor uw huis. Dit komt omdat warme lucht opstijgt en via het dak ontsnapt als uw zolder niet goed geïsoleerd is. Hierdoor kan tot wel 30% van de warmte in uw huis verloren gaan. Door uw zolder goed te isoleren, kunt u dit verlies van warmte voorkomen en de energiekosten verlagen.

Garantie op ons werk
Vrijblijvende offerte
Ervaren vakmannen

Daarnaast is zolderisolatie belangrijk omdat het ervoor zorgt dat uw huis het hele jaar door comfortabel blijft. Zonder goede isolatie kunt u te maken krijgen met een koud huis in de winter en warme lucht in de zomer. Het isoleren van uw zolder beschermt uw huis tegen de elementen en zorgt voor een aangename temperatuur in huis, ongeacht het seizoen.

Zolderisolatie

Wij werken alleen met het beste isolatiemateriaal

Zolderisolatie

Wat is PIF iso fast zolderisolatie?

PIF iso fast is een hoogwaardige isolatieoplossing waarmee u uw huis warm kunt houden en uw energiekosten kunt verlagen. Dit innovatieve isolatiemateriaal biedt uitstekende thermische prestaties en maakt het mogelijk om meer te isoleren met minder materiaal dan traditionele isolatiematerialen. Dit maakt het niet alleen kosteneffectief, maar ook milieuvriendelijker.

PIF iso fast is verkrijgbaar in de vorm van isolatieplaten en biedt het voordeel van isolatie en afwerking in één keer. Hierdoor is er geen stukadoor of schilder nodig, waardoor u tijd en geld kunt besparen. Bovendien kunnen de platen snel en gemakkelijk op maat worden gesneden, waardoor het materiaal volledig op maat geleverd kan worden.

Uitstekende thermische prestaties
Hoge brandveiligheid
Waterdicht en dampdicht
Geluiddempende kwaliteiten
Eenvoudige installatie
Duurzame resultaten

Dankzij de hoge Rc-waarden die leverbaar zijn, kan PIF iso fast uitstekende thermische prestaties bieden. De Rc-waarde varieert van 2,5 tot en met 8, waardoor het geschikt is voor verschillende isolatiebehoeften. Daarnaast is het materiaal brandvertragend en vochtbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omstandigheden.

PIF iso fast is eenvoudig te installeren en is meestal binnen 1 of 2 dagen helemaal klaar. Dit maakt het een snelle en efficiënte manier om uw huis te isoleren. Door het gebruik van dit hoogwaardige isolatiemateriaal kunt u tot wel 30% besparen op uw energiekosten en het milieu minder belasten.

Schuin dak isoleren

Hellende daken zijn gevoelig voor luchtlekkage en temperatuurschommelingen, dus een goede isolatie is essentieel. Met de juiste materialen en installatie kunt u een duurzaam isolatiesysteem creëren dat uw huis comfortabel houdt, de energiekosten verlaagt en beschermt tegen vochtschade. Wij bieden gespecialiseerde isolatiesystemen voor hellende daken met superieure thermische prestaties, brandveiligheid en geluidsisolatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Bespaar op energiekosten
Subsidie voor jouw isolatie
Geniet van hoger wooncomfort

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om kwalitatieve zolderisolatie in uw huis te hebben. Onze zolder isolatiesystemen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid op lange termijn, zodat u het hele jaar door kunt genieten van comfortabelere leefomstandigheden en milieubewuster isoleren kiest. Laat ons u helpen uw huis te beschermen tegen extreme weersomstandigheden en te besparen op energiekosten!

Wat kost zolderisolatie?

De kosten van zolderisolatie hangen af van het type en de grootte van uw huis, en welk isolatiemateriaal nodig is. Gemiddeld kunnen geïsoleerde zolders variëren van €1.000 tot €2.500 voor een typische woning met twee verdiepingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis advies en vraag vrijblijvend prijsvoorstellen aan! Vul het onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

De kosten voor isolatie

Bent u benieuwd naar de kosten voor het aanbrengen van isolatie, hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten per m2.

Dienst Prijs per m2
Bodemisolatie €20 - €30
Vloerisolatie €30 - €60
Kruipruimte €20 - €60

*Bovengenoemde tarieven zijn gemiddelde. Vraag voor de exacte kosten een offerte aan.

Isolatie specialisten

Betaalbaar isoleren met subsidie

Op dit moment is vloerisolatie erg populair vanwege de betaalbaarheid ervan. Het is namelijk de goedkoopste vorm van isolatie. Bovendien kunnen huiseigenaren jaarlijks tot wel €255,- besparen

Een bijkomend voordeel is dat de vloertemperatuur hierdoor zeer aangenaam wordt. Daarnaast is er momenteel een subsidie beschikbaar van €11 per vierkante meter voor vloerisolatie.

Betaalbaar isoleren met subsidie

Gratis offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wilt u foto's toevoegen?
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Benieuwd naar de kosten?

  De kosten voor het aanbrengen van de isolatie hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de ruimte die u wilt isoleren of het soort isolatie dat er aangebracht moet worden. Vraag daarom vandaag nog gratis een offerte aan!

  Bij ons bent u verzekerd van:

  Bestaande en nieuwe woningen/kantoren
  Ervaren vakmannen
  Transparante tarieven
  Direct geld besparen

  Direct een medewerker spreken?
  Bel naar 085 060 7811

  De #1 in isoleren

  Gratis isolatie adviesgesprek

  Professioneel advies door een isolatie specialist
  Onze specialist voert een grondige inspectie uit van uw woning tijdens het persoonlijk adviesgesprek. Op basis van deze inspectie wordt samen met u bepaald welke materialen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie.